Esbjerg-chef: Vi har en bredere trup nu

Esbjerg er startet som lyn og torden efter vinterpausen, og søndag fik vestjyderne den tredje sejr i træk i Superligaen. Ifølge holdets cheftræner, Niels Frederiksen, er det ikke tilfældigt, at hans mandskab præsterer bedre end i efteråret.

- Der er jo to ting, der gør sig gældende. For det første har vi fået en lidt bredere trup, og det er vigtigt, når vi render ind i nogle skader.

- For det andet er vi færdige med de europæiske kampe nu, og det giver os bedre tid til at restituere. Det har været slidsomt for os i efteråret, og den her vinterpause har været vigtig, siger Niels Frederiksen.

I Esbjerg-lejren er der udpræget tilfredshed med den fornemme start på foråret, men Niels Frederiksen vil fortsat se nedad i tabellen.

- Vi er selvfølgelig tilfredse med at have vundet tre kampe i træk, men jeg er måske endnu mere tilfreds med, at det har været tre fortjente sejre, hvor vi har været bedre end vores modstander.

- Men den fine start gør ikke, at vi skal til at snakke om medaljer og så videre. Jeg har stor respekt for de hold, der ligger under os, og der er mange kampe endnu. Det handler fortsat om at skabe yderligere hul til bundstriden, siger Niels Frederiksen.

Det synspunkt bakkes op af Esbjerg-kanten Jakob Ankersen.

- Medaljer har der slet ikke været snak om. Det bliver der heller ikke for mit vedkommende, før vi har et større hul til bunden.

- Det er vigtigt fortsat at være ydmyge. Alle slår alle i den her række, og det kan hurtigt gå den forkerte vej, siger Jakob Ankersen.

I næste runde venter der en spændende hjemmekamp mod Brøndby for det vestjyske fodboldmandskab.

/ritzau/

Dagens Gossip