Esbjerg forventer nyt plus efter Ankersen-salg

Efter flere vanskelige år økonomisk set har Esbjerg formået at vende minus til plus.

Fjerdepladsen i Superligaen, sejren i pokalfinalen, succesen i Europa League og salget af Martin Braithwaite agerede vendepunktet for klubben sidste år.

Således forventer EfB Elite A/S et overskud før skat på 31-34 mio. kr. i 2013, skriver klubben i en pressemeddelelse i forbindelse med mandagens salg af Peter Ankersen til Red Bull Salzburg.

Med baggrund i det salg forventer klubben et nyt plus i 2014. Med forbehold for usikkerheder forventer EfB et overskud før skat på 2-10 mio. kr. i 2014, lyder det.

- Det seneste spillersalg og fortsatte indtægter fra Europa League, som ganske vist ikke er på niveau med indtjeningen i fjor, vil give os et stærkt første kvartal.

- EfB har i dette transfervindue forstærket spillertruppen med tilgangen af Martin Pusic og Michael Jakobsen, og vi må på kort sigt påregne et mærkbart fald i tv-indtægterne som følge af vores placering i Superligaen.

- Forventningen er, at vi i løbet af foråret er i stand til at avancere i tabellen og øge vores andel af tv-pengene, siger EfB’s adm. direktør, Søren Poulsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip