FC Midtjylland præsenterer cheftræner søndag

Skrevet af admin

11/07/2015

Dagens topnyheder

Danmarksmesteren FC Midtjylland er klar med en ny cheftræner for holdet i Alka Superligaen.

Den nye træner præsenteres søndag klokken 10.00, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg er begejstret for at kunne meddele, at vi på et pressemøde i morgen tidlig (søndag, red.) præsenterer FC Midtjyllands nye cheftræner.

- I processen med at finde den rigtige person har vi forsøgt at være grundige snarere end hurtige, fordi vi i Lars Friis og Brian Priske har haft to stærke ledere af spillertruppen.

- De to og det øvrige trænerteam fortjener en stor tak for det arbejde, de har leveret i overgangsperioden, og vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen med dem. Vi har talt med kandidater i både ind- og udland, og jeg er overbevist om, at vi har fundet den rette mand, lyder det fra klubbens bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen, i meddelelsen.

Klubben mistede pludselig sin cheftræner, da Glen Riddersholm i slutningen af juni valgte at sige sin stilling op efter at have sikret det danske mesterskab kort forinden.

Meddelelsen kom fra klubben den 25. juni og chokerede mange, da fornemmelsen var, at FCM var godt i gang med at forberede den kommende sæsons Champions League-fodbold, efter at klubben netop havde sikret sig DM-guldet.

- At beslutte, hvad man ikke skal, er lige så vigtigt som at beslutte, hvad man skal. Efter modne og svære overvejelser har jeg valgt at opsige min stilling som cheftræner i FC Midtjylland.

- Jeg har været ærlig over for mig selv og konstaterer, at der er kompromiser i hverdagen, som jeg ikke længere kan indgå, hvis jeg skal være den bedste udgave af mig selv og den leder, jeg ønsker at være over for spillerne og staben, lød forklaringen den 25. juni fra Glen Riddersholm.

Dermed stod FCM uden cheftræner i optakten til den nye sæson i Alka Superligaen og kort før kvalifikationen til Champions League.

Glen Riddersholm overtog posten som cheftræner i FCM i 2011, hvor han afløste Allan Kuhn.

I sæsonen 2013/2014 førte Riddersholm klubben til en tredjeplads i ligaen, efter at have ligget på førstepladsen i det meste af sæsonen.

I 2015 sikrede han så FCM klubbens første mesterskab nogensinde.

/ritzau/