FC Midtjyllands kvinder er tilbage på førstepladsen

FC Midtjyllands kvinder kunne fredag aften tage førstepladsen tilbage i håndboldligaen, efter Randers HK havde haft den til låns i to dage. Det lykkedes for midtjyderne med en sejr på 26-22 over Skive.

Men det kom til at holde hårdt mod rækkens nummer syv. FC Midtjylland kom ellers godt fra start og kunne gå til pausen med en føring på 12-8.

Men Skive ydede bedre modstand fra starten af anden halvleg. Holdet reducerede til 20-21 med cirka 10 minutter tilbage og skabte ny spænding om udfaldet.

Men så steppede FC Midtjylland op og afgjorde kampen sikkert i slutfasen. Holdet har nu 21 point for 12 kampe, mens Randers HK har 20 point.

I hovedstaden var det tæt til det sidste, da København Håndbold spillede hjemme mod Team Tvis Holstebro. Efter 16-16 ved pausen hev københavnerne dog sejren hjem med 26-24.

Helt som ventet sejrede Esbjerg på egen bane mod ligaens agterlanterne Sønderjyske. Det blev på en sejr på 32-29 efter 15-11 ved pausen, men det resulterede ikke i et avancement for Esbjerg, der fortsat ligger på femtepladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip