FC Midtjyllands kvinder er tilbage på førstepladsen

17/01/2014

FC Midtjyllands kvinder kunne fredag aften tage førstepladsen tilbage i håndboldligaen, efter Randers HK havde haft den til låns i to dage. Det lykkedes for midtjyderne med en sejr på 26-22 over Skive.

Men det kom til at holde hårdt mod rækkens nummer syv. FC Midtjylland kom ellers godt fra start og kunne gå til pausen med en føring på 12-8.

Men Skive ydede bedre modstand fra starten af anden halvleg. Holdet reducerede til 20-21 med cirka 10 minutter tilbage og skabte ny spænding om udfaldet.

Men så steppede FC Midtjylland op og afgjorde kampen sikkert i slutfasen. Holdet har nu 21 point for 12 kampe, mens Randers HK har 20 point.

I hovedstaden var det tæt til det sidste, da København Håndbold spillede hjemme mod Team Tvis Holstebro. Efter 16-16 ved pausen hev københavnerne dog sejren hjem med 26-24.

Helt som ventet sejrede Esbjerg på egen bane mod ligaens agterlanterne Sønderjyske. Det blev på en sejr på 32-29 efter 15-11 ved pausen, men det resulterede ikke i et avancement for Esbjerg, der fortsat ligger på femtepladsen.