FCK-boss kæmpede hårdt for struktur med 12 hold

Superligaklubberne er blevet enige om en ny struktur for Superligaen, hvilket betyder, at rækken udvides til 14 hold fra sæsonen 2016/2017.

I første omgang opgav klubberne ellers at blive enige om en ny model, hvor blandt andet FC København afviste, at Superligaen kunne indeholde mere end 12 hold.

FC København har i de seneste dage arbejdet på at finde en løsning med 12 hold i ligaen og et slutspil, men det har de opgivet og i stedet tilsluttet sig de andre klubber, som ønskede 14 hold, oplyser klubbens direktør, Anders Hørsholt, i en pressemeddelelse.

- Da det viste sig umuligt at opnå et flertal, har vi valgt at tage ansvar for udviklingen af Superligaen og dansk fodbold ved ikke at stille os i vejen for en 14-holds løsning, siger han.

FCK-bossen glæder sig over, at der nu er styr på den kommende Superliga-struktur, som ifølge ham vil byde på flere topkampe og intensitet, hvilket vil højne det sportslige niveau.

- Vi håber, at den ny struktur vil bidrage til at give dansk klubfodbold et løft internationalt og dermed skabe en mere solid økonomi og øget konkurrencedygtighed hos topklubberne. Det har for os været helt afgørende, siger Anders Hørsholt.

Anders Hørsholt ligger ikke skjul på, at han helst havde set en anden model end den, som klubberne nu har vedtaget.

- Vi har ikke fået den model, vi elsker, så nu må vi lære at elske den model, vi får, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip