Femårig dreng angrebet af puma: Mor måtte stikke armen i gabet for at vriste sønnens hoved fri

Ud af ingenting blev en femårig dreng fredag aften overfaldet af det store kattedyr, da han legede i forhaven til sit hjem, der ligger i Woody Creek, Colorado, I USA. Det skriver aspentimes.com.

Heldigvis så hans mor angrebet, og hun styrtede hen til pumaen for at redde sin søn ved at vriste hans hoved fri af dyrets kæber.

- Moderen løb hen til sin søn, trak en af dets poter til siden og så, at den havde barnets hoved helt inde i munden. Hun nåede derefter at få sin arm ind i munden på pumaen, og lirkede dens kæber fra hinanden, hvorefter hun kunne få drengen fri og løbe i sikkerhed, siger vicedirektør Michael Buglione fra det lokale politi til aspentimes.com.

Læs også: Nu bliver elge sluppet fri i den danske natur

Drengens forældre hastede med det sammen til Aspen Valley Hospital, hvor den femårige efterfølgende blev fløjet med helikopter til et børnehospital i Denver med skader i ansigtet, hoved og hals.

- Drengen havde en meget dyb flænge på højre kind, hans højre øje var opsvulmet og lukket og en del af hans hovedbund var blev trukket tilbage. Til al held er den lille drengs skader ikke livstruende, og han har været ved bevidsthed og talt med sin mor på hospitalet, fortæller Michael Buglione.

Moderen selv fik nogle skader på hænder og ben, som hun blev behandlet for på Aspen Valley Hospital.

Pumaen blev efter angrebet jagtet og dræbt af det lokale politi.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip