Fik du det med? Her er ugens mest chokerende historier

1. To-årig dreng efterladt på strand - pædagoger fritstillet

Tre pædagoger blev fritaget for tjeneste i Engerød Børnehave i Gribskov Kommune, efter den to-årige dreng Christoffer fra Helsinge fredag blev efterladt på Udsholdt Strand efter en udflugt. LÆS HISTORIEN HER.

2. 10-årig pige overfaldet: Her er gerningsmandens tatoveringer

En pige på 10 år blev torsdag aften overfaldet af en mand i et buskads i Helsingør. Hun blev angrebet bagfra, mens hun legede gemmeleg med nogle veninder. Det skete i et buskads. Den 10-årige tegnede på eget initiativ to tegninger af gerningsmandens tatoveringer. Dem offentliggjorde politiet. Manden er fortsat på fri fod. LÆS HISTORIEN HER.

3. Sov med lig i to år: Mor krævede børnepenge for dræbt barn

Amanda Hutton fra Bradford, West Yorkshire i England er næppe med i kapløbet om titlen som årets mor. Hun er derimod tiltalt for mandrab, efter hun lod sin lille søn sulte ihjel og efterfølgende hævede børnepenge de næste to år. Liget opbevarede Amanda Hutton i en barneseng i det selvsamme værelse, som hun sov i hver nat. LÆS HISTORIEN HER.

4. Forældre fik børn for at misbruge dem

En 25-årig krigsveteran og hans 29-årige ekskone er netop kendt skyldige i en bizar sag om incest. Her indrømmede moderen, Sarah Adleta, at de aftalte at misbruge børnene, allerede da hun var gravid med deres førstfødte. Ellers ville Jonathan Adleta ikke gifte sig med hende. LÆS HISTORIEN HER.

5. Mor kaster med søn: Her er det værste familiebillede nogensinde

Det havde potentialet til at blive det bedste julekort. I stedet blev det - måske - verdens uheldigste (eller heldigste) familieportræt. Sådan kan familien Cramer fra Castle Rock i Colorado USA se tilbage på den dag, de stillede op til fotografering på stranden under en ferie i San Clemente, Californien tilbage i august. LÆS HISTORIEN HER.

Dagens Gossip