Fodboldikon tager sønnike med på fisketur

Som pensioneret fodboldstjerne har man både tid og penge nok til at nyde livet. For boldikonet David Beckham skal det først og fremmest komme børnene til gode.

Således tog han onsdag sin ældste søn Brooklyn med på fisketur. Det afslører Beckham selv med et et foto på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

- Kvalitetstid med børnene er altid noget helt specielt, skriver David Beckham til billedet af sig selv og sønnike med matchende sixpences og varme trøjer på havnen.

Ifølge avisen Daily Mail tog Beckham og hans 16-årige søn med lokale fiskere ud på havet for at fange krabber og hummer ud for den engelske havneby Weymouth i Dorset.

David Beckham, der trak sig tilbage fra fodboldkarrieren i maj 2013, har tidligere talt om, hvor meget han nyder sin nye pensionisttilværelse.

- Helt ærligt, det er fantastisk, fortalte David Beckham i januar til den amerikanske talkshowvært Jimmy Kimmel.

- Jeg har spillet fodbold i 22 år - ikke altid med familien selvfølgelig, så jeg har rejst meget. Det er virkelig rart, faktisk at være hjemme og få lov at tilbringe noget tid med dem, sagde han.

David og Victoria Beckham, der sammen har fire børn, valgte i 2013 at flytte fra Los Angeles tilbage til London, hvor familien har bosat i det fashionable Chelsea-område.

Se David Beckhams billede fra far-søn-fisketuren her: https://instagram.com/p/4UaCPezWWm/?taken-by=davidbeckham

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip