Frygter Facebook-blokering: Anders Samuelsen poserer afklædt på Facebook

I et påstået "apolitisk" øjeblik har Liberal Alliances partileder, Anders Samuelsen, til aften postet to billeder af sig selv på Facebook. Den 46-årige politiker vurderer selv med et glimt i øjet, at billederne kan virke stødende.

Mens det ene billede viser en fedladen Anders Samuelsen, hvor maven vælter ud over bukserne, viser det andet billede en slank strandløve i badebukser.

LÆS OGSÅ: Få svaret: Skal du have penge tilbage fra skattefar?

Med til billederne hører en forklaring, som Anders Samuelsen kalder "60 pakker smør der forsvandt".  

"Mellem jul og nytår rundede jeg for første gang i mit liv 90 kilo! Det brød mine drenge sig IKKE om. Og det gjorde jeg heller ikke selv. Den mindste trappe - og jeg prustede. Jeg fik endda mails fra bekymrede folk  D. 1. januar gik jeg derfor på kur! D. 4. marts (i dag - kun 9 uger senere) viser vægten 75 kilo. Der er altså røget 15 kilo (eller 60 pakker smør) på 9 uger", skriver politikeren på Facebook.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den effektive kur har Ander Samuelsen fået af en bekendt, og efter politikerens udsagn har det været overraskende nemt at holde den sunde linje. Men nu vil Anders Samuelsen gerne dele kuren med resten af Danmark. Og derfor vil han på lørdag kl. 10 lægge kuren på Facebook, annoncerer politikeren, inden han slutter af med følgende kække bemærkning:

"Helt grænseoverskridende (det her kræver selvironi) vedhæfter jeg 2 billeder som bevis - FØR og NU. Håber ikke facebook blokerer mig nu for billedernes stødende karakter! Now hit me! Go aften til alle. Kh"

SE BILLEDERNE NEDENFOR:
  

Dagens Gossip