Gakket filmstjerne køber sig ind i sportsklub

Skrevet af admin

08/01/2016

Dagens topnyheder

Will Ferrell er ikke kendt fra fodboldverdenen, men den amerikanske komiker og filmstjerne blev alligevel præsenteret som ny medejer af den nye fodboldklub Los Angeles FC.

Klubben er en ny klub, der efter planen skal træde ind i den amerikanske MLS-liga i 2018. Holdet har blandt andet allerede fået tildelt et nyt stadion med plads til 22.000 tilskuere i det centrale Los Angeles.

Ferrell bliver medejer af den nye klub sammen med en række andre kendte personligheder.

Der er blandt andre tale om den tidligere fodboldstjerne Mia Hamm og hendes mand, baseballspilleren Nomar Garciaparra, basketballlegenden Earvin "Magic" Johnson og underholdningsmogulen Peter Guber.

Ferrell er i fodboldsammenhæng mest kendt for sin rolle som en fodboldtræner i komedien "Kicking and screaming", men den krøllede komiker siger selv, at fodbold er en stor del af hans liv.

- Det ville faktisk være en underdrivelse at sige, at fodbold er en stor del af mit liv. Jeg spillede selv som barn, min kone spillede i college, og mine tre børn spiller fodbold, siger Ferrell på pressekonferencen ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg har aldrig nogensinde været medejer af noget som helst. Jeg har godt nok delt en Toyota Camry fra 1984 med min bror, men jeg glæder mig, siger komikeren.

Det nye LA-hold blev i 2014 offentliggjort som en erstatning for klubben Chivas USA Soccer Club.

/ritzau/