Girls-skuespiller har mistet livet i biluheld

Lena Dunham er kendt for sin altafgørende rolle i HBO's hitserie "Girls", hvor hun både spiller hovedrollen som Hannah Horvath, men ligeledes er seriens manuskriptforfatter og instruktør.

På sin Instagram-profil har Lena Dunham nu lagt et billede op, hvor hun beskriver sin sorg over, at en af skuespillerne fra serien har mistet livet.

Der er tale om Nick Lashaway, der spillede karakteren Frank i en enkelt episode af "Girls". 8. maj mistede han livet i en bilulykke.

- Jeg har netop hørt den triste nyhed om, at Nick Lashaway har mistet livet i en bilulykke. Nick var en talentfuld, sjov og rar person, og vi var så heldige, at han var en del af vores "Girls"-familie, da han spillede Frank i episode 207. Vi vil altid huske den uge, som vi delte med ham, og hvordan han fik os alle til at le. Vi sender kærlighed til hans familie og venner og er taknemmelige for alle hans gode egenskaber.

Foruden at have medvirket i "Girls" har Nick Lashaway også spillet med i den romantiske film "The Last Song", hvor sangerinden Miley Cyrus spiller rollen som Veronica Miller. Nick Lashaway blev 28 år gammel.

Se Lena Dunhams billede fra Instagram her: https://www.instagram.com/p/BFSIvMaC1Ok/

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip