Godt nyt for FCK: Sneijder udgik efter ni minutter

01/11/2013

FC København har brug for al den hjælp, holdet kan få i Champions League. Og måske er der uventet hjælp på vej inden tirsdagens møde med Galatasaray i Parken.

For fredag aften udgik stjernespilleren Wesley Sneijder fra Galatasarays 2-1-sejr hjemme over Konyaspor. Den hollandske landsholdsspiller måtte lade sig udskifte allerede efter ni minutter med en skade.

Omfanget af skaden er endnu uvist, men hvis Sneijder er ukampdygtig mod FCK, så kan det kun betegnes som en klar svækkelse af det tyrkiske mandskab.

Galatasaray vandt 3-1 over FCK, da holdene mødtes i Istanbul i sidste uge, og i den kamp scorede Sneijder til 2-0.

Fredag aften lykkedes det Galatasaray at vinde uden Sneijders hjælp. Selv om Konyaspor bragte sig foran kort efter Sneijders udskiftning, så fik Galatasaray vendt kampen til en 2-1-sejr.

Didier Drogba, som også scorede mod FCK, udlignede til 1-1 mod Konyaspor i første halvlegs tillægstid. Det var i øvrigt samme tidspunkt, han scorede til 3-0 mod FCK.

I anden halvleg sørgede Drogbas angrebsmakker Burak Yilmaz for sejrsmålet til 2-1, som betød, at Galatasaray vandt sin tredje ligakamp i træk.

Galatasaray rykker med sejren op som nummer to i den bedste tyrkiske fodboldrække med 19 point efter 10 kampe. Fenerbahce fører ligaen med 22 point efter ni kampe.

Champions League-kampen mellem FCK og Galatasaray spilles tirsdag aften klokken 20.45 i Parken. Forinden skal FCK lørdag eftermiddag møde FC Nordsjælland i Superligaen.