Gør ham helt vild med dig igen med tre simple og sexede tricks

Skrevet af redaktion

21/04/2016

Dagens topnyheder

Inspiration er vigtigt, også når det gælder kærlighed og forhold.

Det amerikanske medie Yourtango har lavet en liste med nogle simple ting, man kan gøre for at få sin mand eller partner til at falde pladask for én igen.

Og hvis man tror, at der skal dyre sæt undertøj og lange tantrasex-seancer til, så kan man godt tro om igen

Det er egentlig bare nogle meget simple greb, man kan benytte sig af, når man vil have at ens kæreste er helt pjattet igen.

1. Spørg, hvad han tænder på ved dig, og skab fokus om det igennem flirting.
Udfrit din elskede o, hvad han først fandt tiltrækkende ved dig. Var det din humor, din numse, dit smil, din selvsikkerhed eller noget helt andet. Lige meget hvad svaret er, så kan du prøve at inkludere den ting, som din partner finder så tiltrækkende og så begynde at øve dig på at flirte med ham igen.

Læs også: 7 veje til at ride ham på en frækkere måde

2. Genopdag romantik på den måde din partner kan lide det.
Nogle gange er det slet ikke så svært at få gang i romantikken. Et godt råd er, at man skal prøve at høre, hvad ens partner gerne vil. Så er det nemlig nemt at få gang i gnisten, fordi din partner klart nok vil blive begejstre.

3. Tag tingene stille og roligt.
Det kan hjælpe ikke altid at gå efter at ramme de bløde gemakker, når man flirter med sin mand. Man skal være opmærksom på, at kærtegn også kan betyde, at man vil vise, man er tiltrukket af hinanden uden at det betyder sex. Kærlige tegn hinanden udløser garanterede gnister imellem jer.

Det skriver Tara Whitewood, som er blogger på mediet Yourtango.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: