Gravid skudt i hovedet: Føder datter efter fire måneder i koma og dør

I august blev italienske Carolina Sepe skudt i hovedet i byen Lauro nær Napoli. Hun var ti uger henne i sin graviditet på det tidspunkt, hvor hun blev sendt i koma.

I december besluttede lægerne på hospitalet i Napoli, hvor den 25-årige kvinde bliver behandlet, at foretage et kejsersnit for at redde barnet. Carolina Sepes krop blev nemlig svagere og svagere.

Og det gik desværre som lægerne havde frygtet. Den unge kvinde døde i lørdags uden at være vågnet op og have set sin datter, som blev født 16 dage tidligere. Det skriver The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Sendt fra himlen: Død kvinde giver familen rørende julegave

Den lille pige, som har fået navnet Maria Liliana, vejede kun 1100 gram og ligger stadig i kuvøse.

Det var egentlig Carolina Sepes far, som var målet, da naboen gik amok efter et skænderi om et trafikuheld.

Naboen, Domenico Aschettion, kom brasende ind i familiens hjem og skød vildt omkring sig. Carolinas far blev dræbt på stedet, og hendes bror, mor og bedstemor blev også såret.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det lykkedes hendes mand Giampiero at slippe fra massakren sammen med parrets to-årige søn ved at klatre ud af et vindue på badeværelset.

Giampiero sagde efter den forfærdelige hændelse sit job op for at kunne være hos Carolina. Han var til det sidste overbevist om, at hun ville overleve.

Drabsmanden har forsøgt at begå selvmord, efter han blev fængslet for det voldsomme skyderi.  

Dagens Gossip