Grusomme afsløringer: IS-fanatikere voldtog piger ned til 8 år foran skrækslagne fanger

En ny rapport med vidneforklaringer fra tidligere fanger hos Islamisk Stat afslører nye grusomme detaljer fra det selvudnædnte kalifats terror-regime. 

Et vidne beskriver, hvordan terrorgruppen kidnappede en lang række kvinder og børn og førte dem til den irakiske by Mosul, hvor de blev udsat for en lang række overgreb. 

Piger ned til otte år blev voldtaget i en tætpakket sal med fanger, der ikke kunne gøre andet end at lytte hjælpeløst til de små pigers forfærdelige skrig. 

Andre piger blev taget ind i mindre lokaler og voldtaget, og når de kom tilbage, var de i en 'miserabel forfatning', ifølge en ældre kvinde, der overlevede mødet med den islamiske terrororganisation. 

Rapporten er udgivet af den britiske tænketank Quilliam Foundation, der specialiserer sig i at bekæmpe ekstremisme, og den indeholder en lang række forfærdelige vidneudsagn, der er med til at understrege den islamiske gruppes grusomhed. 

En ældre kvinde blev taget som sex-slave af en IS-kriger, og hun var tvunget til at overvære, hvordan han mishandlede en 13-årig pige, han erhvervede sig som en ekstra sex-slave. 

- Jeg hørte ofte skrig og gråd fra det andet værelse i huset, når han var i gang med at gøre ting ved hende, som kun guderne ved. Hun var alt for ung til at forstå det, og hun var garanteret meget bange, siger et vidne i rapporten, ifølge Daily Mail. 

De nye oplysninger kommer efter afsløringer af, at gruppen har eksporteret en del af deres mindreårige slaver til andre muslimske lande som Afghanistan, Pakistan og Libyen. 

- På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvordan de her piger blev ført ud af Syrien og irak, men vi formoder, det er sket over land, siger Mihemma Xelil, der er borgmester i en af Yazidi-landsbyerne, der blev erobret af Islamisk Stat, ifølge Daily Mail. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip