Gustavs overfaldsmand fængslet

En 24-årig mand er anholdt og sigtet fra at smadre en flaske i hovedet på realitystjernen Gustav Salinas. Den formodede gerningsmand er, ifølge Ekstra Bladet, varetægtsfængslet i 13 dage.

Manden er også sigtet for at kalde Gustav for 'bøsserøv' to gange.

LÆS OGSÅ: Bytur endte brat: Gustav slået ned med flaske

Overfaldet skete natten til lørdag. Her gjorde den 23-årige tv-kendis holdt ved Arbejdernes Landsbank i Bernstorffsgade.

Gustav har selv fortalt, at han blev passet op af to mænd, der ville have taget et billede. Da han vendte sig om, fik han en flaske i hovedet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

'For lækker til KBH'-stjernen besvimede efter overfaldet og blev bragt på hospitalet. Her blev han syet med flere sting.

Den 24-årige forklarede i Københavns Byret, at han sammen med to venner havde været i byen. Han erkendte, at han havde fået en del at drikke.

Da de tre venner så Gustav komme gående med Lisa Lents, ville den ene af den 24-årige sigtedes venner have et billede sammen med de to kendisser.

Men da det blev afvist, blev han vred og sagde 'bøsserøv'. Han afviste, at han har noget imod homoseksuelle, og at det skulle være baggrunden for ordvalget.

Den sigtede nægter sig skyldig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip