Her er hunden som slog lille Lexi ihjel

Den engelske pige Lexi Hudson blev tirsdag bidt ihjel i sit eget hjem i Leicestershire. I første omgang blev det oplyst, at det var familiens store franske mastiff, som var gået til angreb på den 4-årige pige. Men nu viser det sig sig, at det i stedet var en bulldog, der stod bag det forfærdelige overfald, der kostede Lexi livet. Det skriver Sky News.

Bulldoggen ved navn Mulan blev fundet strejfende omkring i en park tidligere på året og blev bragt til et dyreinternat. For et par måneder siden flyttede hunden ind hos Lexis familie, som havde modtaget den fra internatet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Nu er både den lille pige og Mulan døde. Hunden døde, efter Lexis mor havde stukket den adskillige gange med en kniv i et desperat forsøg på at få den til at slippe sit tag i datteren.

I en udtalelse beskriver den sørgende familie Lexi som en "boblende glad lille pige."

- Hun kæmpede for livet fra det sekund, hun blev født. Hun blev født tre måneder for tidligt, og nu er hun blevet taget fra os på tragisk vis. Hun vil være vores skinnende stjerne på himlen og vil aldrig blive glemt, lyder det fra familien.

LÆS OGSÅ: Fireårig pige bidt ihjel af hund

Politiet og ambulance blev tirsdag middag kaldt ud til den lejlighed, hvor Lexi boede med sin familie og de to hunde - en fransk mastiff og så altså bulldoggen Mulan.

Angrebet skete en dag, hvor den fireårig var hjemme, fordi hun havde været sløj. Lexi blev hastet til hospitalet, men lægerne kunne ikke redde hendes liv.

Politiet undersøger stadig de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet. 

LÆS OGSÅ: Glubsk muskelhund skudt af politiet

 

Dagens Gossip