Her er hvad du skal se på Netflix ifølge dit stjernetegn

Vædderen (21. marts til 19. april)
Empire
Med sit høje niveau af ambitioner vil vædderen finde stor nydelse i at se serier, som handler om en hovedperson, der gerne vil til tops indenfor sit felt. Man kan se serier som Mad Men, Grey’s Anatomy, How to Get Away With Murder eller Empire.

Tyren (20. april til 21. maj)
Bones
Tyren er glad for tryghed og er ikke meget for markante ændringer. Derfor skal man ifølge ens stjernetegn kaste sig over serier, som byder på mange sæsoner. For det annerikanske publikum bliver der foreslået serien Criminal Minds’, men her i Danmark kunne man kaste sig over ‘Bones’ og ‘Lie to Me’. Her er der mange sæsoner, som vil være godt for den stædige tyr.

Tvillngerne (22. maj til den 21. juni)
The Unbreakable Kimmy Schmidt
Det er godt med uforpligtende sjov for tvillingerne, og hvis man ser ‘The Unbreakable Kimmy Schmidt’ som mange er vilde med lige nu, så kan tvillingen få lov til at dyrke sit sociale gen ved at diskutere denne lidt skøre serie. Fjollet underholdning til et fjollet stjernetegn.

Krebsen (22. juni til 22. juli)
Chocolat
Lad os bare sige det, som det er. Krebsen kan godt lide de meget søde og gode film. Derfor skal man ifølge sit stjernetegn fyre op for kærlighedsklassikeren med johnny Depp ‘Chocolat’,  eller film som ‘Mens Du Sov’, og så vil Krebsen føle sig godt underholdt.

Løven (23. juli til 22. august)
Coyoty Ugly
Løven har en stille drøm om at blive beundret lidt mere. Derfor vil de ikke kunne styre sig af glæde med film som Coyoty Ugly, Footloose eller serien Carrie Diaries.

Jomfruen (23. august til 22. september)
Blackfish
Jomfruen er et nalytisk menneske, og vil nyde noget, der også kan gøre dem til et bedre menneske, når de er gået væk fra sofaen. De amerikanske seere kan med glæde se dokumentarer som Food Inc. eller Steve Jobs, hvor man i Danmark måske kunne kaste sig over ‘Blackfish’ eller ´Super Size Me’,

Vægten (23. september til 22. oktober)
Chef’s Table
Vægten kan godt lide at skulle bruge deres empatiske side eller deres fair side, når de ser fjernsyn, og de vil derfor holde af at se ting, hvor deres gode sider bliver aktiverede. Det kunne eksempelvis være ‘Music for Mandela’ eller ‘The Invisible War.’

Skorpionen (23. oktober til 22. november)
House of Cards
Skorpionen er en passioneret type, og de vil derfor blive underholdt af serier og film med karakterer, som er lige så fokuserede og intense som dem selv. Det kunne eksempelvis være ‘House of Cards’, Breaking Bad’ eller ‘Gossip Girl’.

Læs også: Her er den stilling i sengen, som tænder dig mest ifølge dit stjernetegn

Skytten (23. november til 21. december)
Memento
Hvis man skal gøre skytten glad, så skal man bare give dem noget hjerne-føde. Intellektuelle film som ‘Memento’ eller ‘Shutter Island’ er lige noget for skytten.

Stenbukken (22. december til 20. januar)
Black Mirrors
Stenbukken er ude efter kvalitet, hvad angår de ting de ser på skærmen. De er stærke, ansvarsbevidste seriøse, og de vil derfor ikke nyde en luftig, mainstream serie. Derfor er Black Mirrors et godt bud på god underholdning til Stenbukken.

Vandmanden (21. januar til 18. februar)
Arrested Development
Her er humoren helt i højsæde, og derfor vil serier som ‘Arrested Dwevelopment’ eller ‘Breaking bad’ være lige noget, der kan holde en vandmand glad.

Fiskene (19. februar til 20. marts)
Gilmore Girls
Fiskene vil godt kunne lide serier, som bygger på stærke venskaber. Det kunne for eksempel være Gilmore Girls eller Pretty Little Liars. De vil også synes om Bridget Jones, for hun er en ægte fisk.

Se mere på hjemmesiden Thoughtcatalog.com.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip