Hjælp politiet med at finde Ida: Har været forsvundet siden lørdag

Skrevet af Nicolai Haugsted

29/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet beder om hjælp med at finde forsvundet 22-årig.

Dagens topnyheder

Østjyllands Politi intensiverer eftersøgningen af den 22-årige Ida fra Aarhus, som har været savnet siden lørdag, da hun forlod sin bopæl.

Det skriver Østjyllands Politi på mediet X.

Bekymringerne for hendes velbefindende vokser, da det er rapporteret, at hun var i en nedtrykt sindstilstand ved sin afrejse.

"Vi ved, at hun er gået fra hjemmet i nedtrykt sindstilstand, og vi gerne have hende lokaliseret. Så vi opfordrer til, at der er nogen, der leder eller kigger efter hende," udtaler Bo Christensen, vagtchef ved Østjyllands Politi.

Ida beskrives som 165 cm høj og slank med skulderlangt mellemblondt hår og brune øjne. Sidst hun blev set, var hun iført en sort, lang dunjakke og lange sorte støvler.

Detaljer om hendes påklædning er delt i håb om, at offentligheden kan spille en afgørende rolle i at sikre hendes sikkerhed.

"Vi leder intenst efter hende, så hvis der er nogen, der har set hende, så må de meget gerne ringe," siger Bo Christensen. Borgere, der har information om Idas nuværende opholdssted, opfordres til at kontakte politiet omgående ved at ringe til 114.

På nuværende tidspunkt er der ikke noget, der tyder på, at en kriminel handling er årsag til Idas forsvinden. Politiet holder dog alle muligheder åbne, da hendes præcise lokation, herunder om hun stadig befinder sig i Aarhus eller har bevæget sig til andre dele af landet, er ukendt.

Østjyllands Politi fortsætter deres eftersøgning og håber, at offentlighedens hjælp kan bidrage til at bringe Ida sikkert hjem.

Foto: Østjyllands Politi