Hobro efter 0-6-afklapsning: Vi blev skilt ad af AaB

Skrevet af admin

01/11/2015

Dagens topnyheder

Hobro løb søndag eftermiddag ind i AaB's offensive maskine på Nordjyske Arena.

6-0 blev slutresultatet efter en anden halvleg, hvor hjemmeholdet udspillede Alka Superligaens bundprop.

Med nederlaget har Hobro seks point op til nedrykningsstregen efter Viborg og Esbjergs sejre i denne spillerunde.

Hobro var ellers godt med i kampen i Aalborg i den første halve time, men herefter begyndte AaB-offensiven for alvor at folde sig ud, og det endte med en ordentlig afklapsning til Mads Justesen og resten af Hobro-spillerne.

- Første halvleg var godkendt, men selvom der var nogle kendelser, der gik imod os, skal vi ikke være blege for at sige, at vi blev skilt fuldstændig ad i anden halvleg af et klassemandskab.

- Det kunne have blevet værre, end det var, siger Hobro-anfører Mads Justesen.

- Det er ikke det første hold, der får en snitter i Aalborg, så man må også bare tage hatten af for, hvordan de spiller. Når de har tur i den, er de svære at styre, siger Mads Justesen.

Også Hobros nye cheftræner, Lars Justesen, erkender, at Hobro blev udspillet af AaB, da først hjemmeholdet kom i gang.

- Når det først kører for AaB, er det som at løbe ind i en kniv. Det gør ondt på krop og sjæl. De spillede en sindssyg god anden halvleg, hvor de kørte os over. Det må man bare have respekt for, siger Lars Justesen.

Hobro har lige nu otte point i tabellen, mens Esbjerg er tætteste forfølger med 14 point. Dermed er der pres på nordjyderne inden efterårets sidste fire runder i Alka Superligaen.

- Det der med at hænge sin hat op på andre, skal man bare pakke væk. Vi skal fokusere på os selv. Det fede ved den her liga er stadig, at der ikke er en eneste kamp, jeg går ind til, hvor jeg ikke tror, vi kan vinde, siger anfører Mads Justesen.

Hobros næste opgør er hjemme mod FC Nordsjælland.

/ritzau/