Hobro-træner efter 0-1: Vi bør byde ind med mere

Skrevet af admin

28/02/2016

Dagens topnyheder

Efter fire sejre på stribe over Brøndby i Alka Superligaen måtte Hobro søndag aften se sig slået med 0-1 på Brøndby Stadion.

Indtil midtvejs i anden halvleg så bundholdet ellers ud til at få uafgjort med hjem fra kampen, men så scorede Brøndbys polske debutant, Kamil Wilczek.

- Vi ærgrer os. Brøndby var bedst i første halvleg, og jeg kunne bedre have accepteret at komme bagud i første halvleg. Da kampen blev afgjort, lignede det en uafgjort, siger Hobro-træner Ove Pedersen.

- Der var meget fight, og det var en ægte sæsonpremiere i anden halvleg, hvor jeg følte, at et point var inden for rækkevidde, tilføjer den garvede træner.

Han var generelt tilfreds med spillernes indsats, men dog ikke den offensive del. Udeholdet havde meget lidt at diske op med angrebsmæssigt.

- Vi skulle kunne byde ind med mere offensivt. Vi spillede os ikke til en eneste 100 procents chance, og det er ikke tilfredsstillende, når vi har spillerne til at slå kontra og har mulighederne for det. Men vi fik ikke skabt chancen.

- Men ellers har jeg sagt spillerne, at jeg er tilfreds med indsatsen og måden, de udførte taktikken på, siger Pedersen.

Hobro-målmand Jesper Rask havde en del at se til, men i kampens afgørende moment kunne han kun halvklare et forsøg fra Christian Nørgaard, hvorefter Wilczek scorede på riposten.

- Jeg ville gerne have haft bolden længere væk, men jeg så den sent, da en spiller skyggede for bolden.

- Man kan ikke sige, det var ufortjent, men vi ville gerne have haft et point med, når vi var med så langt henne i kampen. Vi havde da også muligheder ved hjørnespark, så vi er trætte af, vi ikke får noget med hjem, siger Jesper Rask.

Hobro ligger sidst i Superligaen med ti point, men der er stadig kun fem point op til Esbjerg på den rette side af nedrykningsstregen.

/ritzau/