Højbjerg får sen karantæne i Schalkes storsejr

11/12/2015

Fodboldspilleren Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen, da Schalke 04 torsdag aften sikrede sejren i Europa Leagues gruppe K.

Den 20-årige dansker var med til at vinde 4-0 i Grækenland over Asteras Tripolis, og det var nok for Schalke til at vinde gruppen med 14 point. Grækerne slutter som nummer tre med fire point.

Midtbanespilleren vil dog formentlig ærgre sig en del efter kampen, for fem minutter før tid pådrog han sig et gult kort, da Schalke førte 3-0.

Det var Pierre-Emile Højbjergs tredje gule kort i gruppespillet, og dermed har danskeren karantæne i den første kamp i 1/16-finalerne.

Schalke 04 kom foran efter en halv times spil, da Junior Caicara leverede et dykkende indlæg fra højre side.

Franco di Santo var listet i position og headede den tyske klub foran 1-0.

Knapt ti minutter senere fordoblede Eric Maxim Choupo-Moting føringen.

Han kom afsted i frit løb mod mål i venstre side og scorede med en flad afslutning.

12 minutter før tid scorede Eric Maxim Choupo-Moting igen, og til sidst lykkedes det for Max Meyer at score til 4-0.

Sparta Prag følger med Schalke 04 videre til 1/16-finalerne efter en sejr på 3-1 ude over Apoel FC fra Cypern.

Sparta Prag slutter på 12 point, mens Apoel FC ender som nummer sjok i gruppen med tre point.