Højbjerg og Schalke går på juleferie med sejr

18/12/2015

Landsholdsspilleren Pierre-Emile Højbjerg og Schalke 04 kan gå på juleferie med en god fornemmelse.

I fredagens bundesligakamp mod Hoffenheim sejrede Schalke 1-0 på en scoring efter 27 minutter af angriberen Eric Maxim Choupo-Moting, der på mystisk vis dirigerede et indlæg i mål, selv om han hoppede ind i bolden med ryggen til mål.

Med 18 minutter tilbage af kampen kom danske Pierre-Emile Højbjerg på banen i stedet for spydspids Klaas-Jan Huntelaar, hvilket kunne indikere, at sejren skulle kontrolleres hjem.

Det blev den da også, da gæsterne aldrig fik sat noget tryk ind på trods af mange lange bolde frem mod Schalkes forsvar.

Højbjerg gjorde ikke det store væsen af sig. Han skilte sig klogt af med bolden, og han prøvede ikke at gøre tingene sværere, end de var.

Sejren sender Schalke op på den fjerdeplads, der giver adgang til at spille kvalifikation til Champions League i næste sæson.

Det er dog tvivlsomt, om holdet også ligger på den plads søndag aften, når de resterende 16 hold i rækken har været i aktion i 17. spillerunde. Fire hold kan stryge forbi Schalke med en sejr.

Forårssæsonen i Bundesligaen begynder 22. januar.