Højbjerg svarer svensk landstræner igen

Den svenske fodboldlandstræner, Erik Hamrén, mener, det vil være en større katastrofe for det danske fodboldlandshold end for Sverige at gå glip af EM i Frankrig næste sommer.

- For Danmark vil det være en katastrofe, hvis holdet ikke klarer det. En rigtig katastrofe, siger Hamrén mandag til Aftonbladet.

Men det giver Pierre-Emile Højbjerg ikke meget for. For Zlatan Ibrahimovic og de øvrige svenske spillere er EM mindst lige så forfærdeligt at gå glip af som for Danmark, mener Schalke 04-spilleren.

- Hvad var det Zlatan sagde i forhold til VM i 2014? At en slutrunde uden Zlatan ikke er værd at se. Så det er mere for Zlatan og svenskerne, det bliver en katastrofe ikke at komme til EM.

- Jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være en større katastrofe for os end for dem, siger Højbjerg.

Mandag trænede Højbjerg og de øvrige danske spillere på Helsingør Stadion, og fra Hotel Marienlyst kan de kigge over på den anden side af Øresund, hvilket giver ekstra motivation.

- Det er to vigtige playoffkampe. Og så er det tilmed mod Sverige. Det bliver en gyser, og vi skal være kloge og træne godt op til kampene. Vi skal have nogle ordentlige aftaler på plads, for vi skal ud at vinde over to kampe.

- Det kribler i os alle, inden vi går i seng. Det er Sverige, det er vores rivaler ovre på den anden side af broen. Når vi sover her, så kan vi se derover. Det giver lidt ekstra, siger Højbjerg.

Den første af to kampe spilles på lørdag i Stockholm. Den anden kamp spilles tre dage senere i Parken i København. Begge kampe fløjtes i gang klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip