Hollywood hylder Whitneys afdøde datter

Den legendariske sangerinde Whitney Houston og sangeren Bobby Browns datter Bobbi Kristina Brown døde søndag efter seks måneder i koma. Den kun 22-årige Brown, som var Houstons eneste barn, bliver nu hyldet af Hollywoods største stjerner.

Den 61-årige talkshowvært Oprah Winfrey har tidligere interviewet både Bobbi Kristina Brown og Whitney Houston i åbenhjertige samtaler. Og Oprah var hurtigt ude med sin hyldest til 22-årige Brown på Twitter:

- Endelig fred! skrev Winfrey efterfulgt af hashtagget "Bobbi Kristina".

Også rapperen Missy Elliot har delt sin sorg og sender kærlige tanker til den efterladte familie på Twitter.

- Mit hjerte er virkelig tungt. Må du hvile i fred sammen med din mor, Bobbi Kristina. Jeg sender bønner til Brown/Houston-familien, skrev den 44-årige rapper, som tidligere har omtalt Brown som hendes pseudo-søster i et interview med The Insider.

Rapperen Snoop Dogg har lagt en video op på sin Instagram-profil, hvor en ung Whitney Houston, synger ordene "Bobbi, Bobbi, Bobbi, min skat. Mor elsker dig, min pige", mens en lille Bobbi Kristina klamrer sig til sin mors skørter.

- Engle i himlen, skriver den 43-årige rapper med reference til mor og datter i videoen.

På den officielle Facebook-profil for Whitney Houston, som døde for tre år siden i en alder af 48 år, blev der lagt et billede op til ære for den Grammy-vindende legendes datter, allerede få timer efter Bobbi Kristinas død blev offentliggjort.

- Det er svært at sige farvel. Søndag den 26. juli døde Bobbi Kristina Brown fredeligt. Familien takker alle for deres kærlige tanker og bønner. Som Bobbi Kristina ville have sagt: "Vinden er bag mig og solen skinner på mit ansigt", lyder hyldesten på Facebook-profilen for Whitney Houston.

Se Oprah Winfreys opslag her: https://twitter.com/Oprah/status/625482202466250753

Og Missy Elliots opslag her: https://twitter.com/MissyElliott/status/625477156001443845

Se Snoop Doggs video her: https://instagram.com/p/5n67riP9OZ/

Se beskeden på den officielle Facebook-profil for Whitney Houston: https://www.facebook.com/WhitneyHouston/photos/a.10150598670139805.40887...

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip