Hun blev mobbet af alle: Nu får 12-årig hjælp af 90.000 mennesker

12-årige Tayla Sekhmet er en skoleelve som så mange andre på Dysart State High School i Queensland, Australia.

Desværre har Tayla Sekhmet dog ikke en skolegang som alle andre, for den 12-årige elev er i årevis blevet groft mobbet af skolens andre børn. Det skriver Some Life

Efter noget tid forsøgte Taylas mor ellers at komme problemerne til livs ved at holde et møde med skolen, men lige lidt hjælp det. Mobningen blev ved, og Taylas fik det dårligere og dårligere.

Selv har hun beskrevet den forfærdelige mobning således:

- Jeg er den mest upopulære elev på skolen, og de andre gør mit liv til et levende helvede. Hver dag kalder folk med for fede, sære, grimme eller misfoster og fortæller mig, at jeg burde begår selvmord. Jeg er blevet skubbet i jorden, folk gennemroder min taske eller ødelægger den scooter, som jeg kører i skole på. Selv elever i klasser, som jeg ikke kender, er med til at gøre disse ting ved mig.

Efter at skolen ikke tog ansvar og hjalp Tayla, besluttede hun og moren som sidste udvej at oprette en profil på hjemmesiden change.org, hvor man kan søge underskrifter til en sag.

Her forklarede Tayla om sine problemer og håbede dermed, at nogen ville lytte til hende og måske endda vise deres støtte. 'Skolemobberier bliver min død - vær sød at hjælp mig!' skrev Tayla på sin profil og hjælp – det fik hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Sådan ser Taylas profil ud.

For den 12-åriges bøn gik rent hjem hos sidens mange brugere, og pludselig væltede det ind med underskrifter og støtteerklæringer til Tayla, og i skrivende stund har over 90.000 mennekser skrevet under og erklæret deres støtte til Tayla.

Siden oprettelsens af hendes profil, har både prominente journalister og skuespilleren William Shatner været ude og vise, at de tager afstand fra Taylas mobberer.

Efter den store opmærksomhed tog skolen endelig affære og har siden haft fokus på, at Tayla kan tilbringe sine skolepauser isoleret fra sine mobbere.

- Det er ikke en ideel løsning, har Tayla fortalt Brisbane Times, men til gengæld er hun lykkelig for den store støtte, hun har oplevet.

- Jeg blev virkelig glad, da jeg læste alle de søde kommentarer, fortæller Tayla, der håber på, at antallet af supportere når over 150.000.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip