Hver uge sidder disse jyske dagplejebørn og venter på deres helte: Se den skønne video

Hvis man går og tror, at iPads og smartphones er noget af det eneste, der kan stjæle småbørns opmærksomhed nu til dags, så tager man grueligt fejl. Det er børnene i en vestjysk dagpleje et levende bevis på.

Bent Andersen, den ene halvdel af den private dagpleje Tjæreborg Dagpleje, har filmet børnene, mens kommunens store skraldebil henter affald ved dagplejen.

Læs ogsåMor raser over pasning i træningscenter: Fandt sin et-årige søn blodig og med tænderne slået ud

Iført flyverdragter sidder børnene helt stille på jorden og er dybt opslugt af den store bil og de to venlige skraldemænd, der møder børnene med smil og vink. Sådan er det hver onsdag, forklarer Bent Andersen, der har lagt videoen af skraldebilen på Facebook.

- Vi står rent faktisk klar hver onsdag, pånær når det regner eller er meget koldt, siger Bent Andersen til Dagens.dk og tilføjer:

- Børnene kan høre på lang afstand, når skraldebilen kommer, og så vil de bare ud og se den og mændene.

Den tilbagevenden begivenhed skaber masser af glæde for børnene, som aldrig bliver trætte af onsdagsoplevelsen. Og det glæder dagplejeforældrene, Bent og Lene Andersen, som føler sig heldige. 

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

- Vi er priviligerede, at skraldemændene gider at bruge lidt tid på på os og tale med vores børn, og sommetider dytter de også, og det er noget børnene kan lide, siger Bent Andersen, der synes, det er stort af skraldemændene, at de gør deres for at give børnene en god oplevelse onsdag efter onsdag, til Dagens.dk.

Tjæreborg Dagpleje tæller 10 børn, men grunden til, der kun er syv børn på videoen, er ikke mangel på interesse, men fordi to af børnene sov, og en anden ikke var mødt endnu.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Dagens højdepunkt

Opslået af Tjæreborg Dagpleje på 10. februar 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip