Mor raser over pasning i træningscenter: Fandt sin et-årige søn blodig og med tænderne slået ud

| Skrevet af Sol Stoffregen den 19. februar 2016 - 9:22

34-årige Sofia kunne ikke tro sine øjne, da hun kom for at hente sin lille søn i pasningsordningen i træningscenteret.

Sofia Jansson havde længe overvejet, om det var en god ide at overlade sin søn, Vilhelm, til børnepasningstilbudet i træningscentret, mens hun selv trænede. Men efter en snak med personalet i World Class Arena, der lovede, at et-årige Vilhelm var i sikre hænder og under grundigt opsyn hos dem, besluttede den 34-årige svenske mor sig for at prøve det.

Det skriver svenske Aftonbladet.

Inden Sofia afleverede sønnen efterlod hun sit mobilnummer, hvis der skulle opstå problemer undervejs. 45 minutter senere vendte en svedig Sofia tilbage for at hente Vilhelm. Til sin store overraskelse fandt hun sin søn grædende og blodig på skødet af en kvinde fra personalet, der sagde: Bare rolig, der er ikke sket noget.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

Men da Sofia så ind i sønnens mund, blev hun rasende.To af Vilhelms tænder stak lige ud i luften

- Jeg sagde for helvede, hvad foregår der?, forklarer Sofia, der fik at vide at hende dreng var stødt ind i en hylde.

Sofia er meget utilfreds med, at hun ikke blev ringet op, da sønnen kom til skade. Personalet påstår, at de ledte flere gange i træningscentret efter Sofia men uden held. 

Hos tandlægen blev Vilhelm bedøvet og fik revet begge tænder ud, fordi de sad så løst, at de ikke kunne reddes. Den lille dreng  havde formentlig også fået en hjernerystelse af sammenstødet med hylden, da han også havde mærker i panden.

Læs også: Datter filmer sin 94-årige mor, mens hun bliver passet af plejer: Det hun ser, efterlader hende i tårer

Sofia Jannson og sønnen har modtaget blomster og et kort fra træningscentret i i Västerås nær Stockholm som plaster på såret.

- Jeg er så træt af det her træningscenter, at det ikke kan blive ved, siger Sofia, der har meldt sig ud af træningscentret.

Overfor Aftonbladet beklager World Class Arena den uheldige episode og siger, at de vil have, at forældre skal føle sig trygge, når de overlader deres børn, så de kan koncentrere sig om træningen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Deltag i debatten

 

Politik

29. august 2016

Lars Løkke Rasmussen giver en luns af regeringens økonomiske plan frem mod 2025 inden offentliggørelsen.

Sundhed

29. august 2016

Flere af dine ynglingsmadvarer kan være skyld i hovedpine og migræne.

Underholdning

29. august 2016

Den 47-årige kvinde fra Nordsjælland har haft travlt, siden hun blev indehaver af Danmarkshistoriens største lotto-gevinst.

God karma

29. august 2016

Svanefamilien løb en stor risiko ved at krydse vejbanen for at komme over til en lille sø - men heldigvis kom den nordsjællandske mand på en idé, der nu har gjort tilværelsen mere sikker for de store hvide fugle.