Hvor meget tid har du brugt på Facebook?

Tirsdag den 4. februar er det ti år siden, at grundlæggeren Mark Zuckerberg og et par venner udviklede det sociale netværk Facebook. Det skete alt sammen på et lille kollegieværelse på Harvard Universitet.

Dengang var det dog ikke planen, at det skulle blive verdens største sociale netværk. Reelt set var planen, at det skulle være en moderne ”blå bog” for de studerende.

I forbindelse med 10-års dagen, så har Time Magazine udviklet en beregner, som kan vise dig hvor meget tid du cirka har brugt på Facebook.

Der er ingen tvivl om, at Facebook er en tidsrøver og rigtig god når det kommer til overspringshandlinger, men det er alligevel skræmmende at se hvor lang tid man cirka har brugt på det sociale netværk. Beregneren oplyser det i dage, timer og minutter.

Facebook selv offentliggør ikke, hvor meget du er logget ind. Men beregneren bruger de datoer, som er koblet op med dine Facebook-opdateringer, på den måde finder beregneren ud af, nogenlunde hvornår du oprettede din Facebook-profil.

Du kan prøve at få resultatet af hvor meget tid du har brugt på Facebook. Prøv beregneren her.

Det sociale netværk Facebook blev grundlagt af Mark Elliot Zuckerberg tilbage i februar måned 2004. Dengang var det “kun”et socialt netværk for de studerende på Harvard Universitet.

Men siden dengang er Facebook blevet tilgængeligt for alle og man kan være med i flere forskellige netværk. Siden april 2008 har det også været muligt, at chatte med de Facebook-venner, som er online.

Filmen The Social Network fra 2010 skildrer ligeledes tilblivelsen af det, der nu er blevet verdens største sociale netværk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip