Italien og Portugal deler i velspillet U21-kamp

Hverken Portugal eller Italien formåede at score, da de to nationer tørnede sammen ved U21 EM-slutrunden søndag aften.

Opgøret endte 0-0, og dermed er alt fortsat åbent i gruppe B, som er en særdeles åben affære, inden de sidste gruppekampe spilles.

Portugal er i front med fire point efterfulgt af England og Sverige med hver tre point, mens Italien ligger sidst med blot et enkelt point for to kampe, efter at det blev til et 1-2 nederlag i det første gruppeopgør mod Sverige.

Italien og Portugal vrimler med spillere med gode, individuelle kompetencer, og første halvdel af første halvleg blev da også en flot fodboldkamp med godt spil og gode indslag.

Både Portugals Bernardo Silva og Italiens Domenico Berardi viste store evner som spilstyrere og kreatører, og det tjekkiske fodboldpublikum kunne labbe det i sig med veltilfredse klapsalver kampen igennem.

Også Portugals William Carvalho viste gode takter og holdt fast i bolden på den portugisiske midtbane, mens italienerne var sultne efter tre point og hele tiden søgte at teste Portugal.

Efter den halve time faldt tempoet en anelse, men også efter pausen blev der vist godt fodboldspil.

Anden halvleg var en lige affære, men det blev ikke til de helt store målchancer, og begge nationer må erkende, at det blot er blevet til et mål i to kampe ved EM-slutrunden.

Portugal skruede op for presset mod slutningen, mens italienerne var ved at være trætte, og kampen ebbede ud uden scoringer.

I de sidste gruppekampe onsdag tørner England og Italien sammen, mens Portugal og Sverige mødes i den anden kamp. Begge kampe spilles på samme tid klokken 20.45.

/ritzau/

Dagens Gossip