Jennifer Lawrence udfrittet for frække afsløringer

Skrevet af admin

22/12/2015

Dagens topnyheder

Som en hvirvelvind har Jennifer Lawrence blæst både publikum og anmeldere omkuld med sit enestående talent og sin bramfri attitude.

Den 25-årige filmstjerne er ikke bange for at smide det umiddelbare image som pæn pige til fordel for sin brovtende sømandsfacon, og det udnyttede Andy Cohen fra "Watch What Happens Live" til at udfritte filmsilden.

Blandt andet adspurgte tv-værten skuespillerinden, om hun havde kissemisset med sine hotte medspillere fra "The Hunger Games"-universet, og her røbede Lawrence frække detaljer fra filmsettet.

- Liam Hemsworth og jeg er vokset op sammen, og han er total lækker. Hvad kan man gøre?, spurgte skuespillerinden retorisk ifølge E! News og afslørede samtidig, hvordan mundtøjet fungerer hos Hollywood-hugget Bradley Cooper.

- Han er en fantastisk kysser. Han bruger masser af tunge, lød det kortfattet, men alligevel ganske detaljeret fra den dårende filmdarling.

Det er ikke kun sin medspiller, at skuespillerinden har fjollet rundt med, for Lawrence er nemlig også ret vild med fjolletobak, afslører hun.

Filmstjernen har været nomineret til branchens fineste pris, Oscar-statuetten, hele tre gange og endda vundet en enkelt, men ville ikke sige om hun dulmede nederlaget fra "Winter's Bone" og "American Hustle" eller fejrede sejren fra "Silver Linings Playbook" med et hiv hash.

- Min bror røg en bong inden en af Oscar-uddelingerne - jeg siger ikke hvilken - og jeg tog også et hvæs, røbede hun.

Lawrence kan stadig ses i biograferne herhjemme i "The Hunger Games: Mockingjay - del 2", og igen fra 25. december hvor dramaet "Joy" får dansk premiere.

/ritzau/FOKUS