Jesper Kasi Nielsen taber omtalt skattesag om sponsorpenge

Skrevet af admin

18/01/2016

Dagens topnyheder

Smykkerigmanden Jesper Kasi Nielsen oplyser på Facebook, at han har tabt en meget omtalt skattesag om blandt andet et sponsorat af fodboldklubben Brøndby.

Det skriver Finans.

- Vi har nu modtaget Landsskatterettens kendelser, der, fuldstændigt som frygtet, stort set stadfæster alle Skats afgørelser, skriver Jesper Kasi Nielsen.

Han indbragte sagen for Landsskatteretten, da Skat ifølge Finans ville beskatte ham personligt af 163 millioner kroner for perioden 2007-2011.

Langt størstedelen handlede om Kasis' smykkeselskabs sponsorudgifter til fodboldklubben Brøndby og håndboldklubben AG København.

Skat mente, at sponsoraterne reelt handlede om at pleje Jesper Nielsens private interesser, og derfor skulle de beskattes som maskeret udbytte.

For Jesper Kasi Nielsen stopper sagen dog tilsyneladende ikke her.

- Vi kan nu få vores sag prøvet uden for Skats eget retssystem, hvor vi kan føre vidner. De skal simpelthen få lov at høre på alle de folk, der kan bevidne, at sponsoratet havde præcis den enorme selskabsmæssige værdi, som vi hele tiden har sagt.

- Og derefter skal det afgøres, hvorvidt deres skøn om, at sponsoratet IKKE havde selskabsmæssig værdi, er holdbart, skriver han på Facebook.

/ritzau/