Jysk kvinde udlever drøm: Genskaber scene fra 'Pretty Woman'

Skrevet af Sarah S

26/06/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Og det var fedt," lyder det fra kvinden.

Dagens topnyheder

Når man pludselig og uventet får en million kroner ind på kontoen, så er der råd til at skeje lidt ud, selvom man normalt optræder fornuftigt og ansvarligt.

Det mærkede en midaldrende kvinde fra det midtjyske for nyligt, da hun havde vundet 1.000.000 kroner i Lotto via Millionærgarantien. I første omgang skulle den fornuftige side af sagen lige på plads:

”Vi besluttede os for at være forsigtige og at tænke os godt om. Vi skal renovere huset og betale nogle lån ud…” fortæller kvinden, før hun kommer til den lidt sjovere side af sin millionær-oplevelse. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Og så… ja, så har jeg også købt en masse tøj!” griner hun og fortæller om sin oplevelse i tøjbutikken, der mindede lidt om scenen i Pretty Woman, hvor Julia Roberts pludselig får lov til at gå shop-amok i en tøjbutik.

Den midtjyske kvinde var godt nok ikke blevet afvist i tøjbutikken på forhånd, men alligevel:

”Jeg tænkte: Det skal lige prøves. Jeg har ikke før prøvet bare at gå ind i en tøjbutik og købe tøj for mange tusind kroner. Det har jeg så prøvet nu. Og det var fedt!” griner hun.

Anderledes tone i banken

Kvinden har i øvrigt også været en tur i banken for at snakke med bankrådgiveren, og her oplevede hun faktisk lidt det samme, som Julia Roberts oplevede i tøjbutikken.

”Ja, tonen var godt nok lidt anderledes, da vi var i banken efter at have vundet en million. Rådgivere var stadig høflig og flink og rar, men det hele var lidt mere roligt. Ja, så fandt man ligesom ud af, hvad man er værd,” griner kvinden højlydt.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.