Kærestepar anholdt efter bizarre sexplaner: Ledte efter hund til trekant

Et amerikansk kærestepar er blevet anholdt i en hemmelig politioperation.

Det skriver Mirror

45-årige Scott Brister og hans 26-årige kæreste Rhonda Romine fra Arizona i USA havde lagt følgende annonce på internettet, som ledte til anholdelsen af de to:

- Min slave og jeg leder efter en hund og ejer til hendes (Rhonda Romine, red.) første gang. Vi vil have hende fastspændt, og hun vil også tage sig af ejeren (kvinde eller mand). Bare send mig en besked.

Parret er nu tiltalt af Maricopa County Sheriff's Office for at have planer om at dyrke dyresex.

Scott Brister og hans 19 år yngre kæreste blev fældet af en detektiv, som udgav sig for at være interesseret i det besynderlige tilbud om en trekant. Han sendte billeder til Scott Brister af sin hund.

Læs også: Jesper onanerer på heste: 'Jeg overskrider ikke dyrets grænser'

- Tror du, denne ville være god nok til din slave, skrev betjenten i en besked. 

Scott Brister svarede ja, og så klappede fælden. Undervejs spurgte den nu anholdte 45-årige også, om detektiven var en politibetjent, hvilket ifølge anklagemyndigheden beviser, at parret godt vidste, at de foretog sig noget ulovligt.

Kæresteparret gik med til at møde betjenten, som de troede var en ophidset hundeejer, på et hotel i Tempe, Arizona. Her gentog de, hvad de havde i sinde, og godkendte den hund, som politiet havde medbragt. Derefter afslørede betjenten sin sande identitet, og parret blev anholdt.

Joe Arpaio fra Maricopa County Sheriff's Office fortæller, at man vil fortsætte med at bruge ressourcer på at foretage disse anholdelser trods dyresex-miljøets stigende forsøg på at gemme sig fra myndighederne. 

Læs også om danske Jesper, der trods et forbud mod dyresex i Danmark fortsætter med at følge sine lyster: Jesper onanerer på heste: 'Jeg overskrider ikke dyrets grænser'

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip