Kasper Hvidt efter sejr: Vi satte os tungt på kampen

Skrevet af admin

03/03/2016

Dagens topnyheder

KIF Kolding København vandt torsdag 29-21 hjemme over Skanderborg Håndbold i en kamp, hvor KIF Kolding styrede slagets gang allerede fra start.

Der var blot spillet 16 minutter, da holdet bragte sig foran med fem mål, og ifølge målmand Kasper Hvidt var det netop den stærke start, der blev afgørende for kampen.

- Vi kommer godt forberedte ud til kampen og har en meget seriøs indstilling. Og det gør så, at vi hurtigt får skabt en femmålsføring, der senere kommer helt op på ti mål. Og så kan vi sætte os ret tungt på kampen, lyder det fra målmanden.

Ifølge Hvidt var en anden forklaring, at holdet stod stærkt i forsvaret og leverede en koncentreret indsats.

- Vi har meget få boldtab gennem hele kampen, og det gør i sidste ende, at de ikke får ret mange kontrachancer og mål mod os, siger Kasper Hvidt.

KIF Kolding fik 1. februar ny cheftræner i skikkelse af den 44-årige spanier Antonio Carlos Ortega. Og trænerskiftet begynder ifølge Kasper Hvidt at kunne ses på banen.

- Det har givet nogle nye ideer og et anderledes blik på håndbold. Vi træner utrolig mange detaljer, som bliver øvet om og om igen. Og jeg synes, vi bliver bedre og bedre til at udføre hans planer, forklarer han.

Og udskiftningen på cheftrænerposten vil betyde, at holdet bliver bedre over tid, vurderer den 40-årige målmand.

- Tingene er blevet vendt ret meget på hovedet. Men Rom blev ikke bygget på en dag, og vi vil blive bedre og bedre, som tiden går, når vi kan få gentaget systemerne flere gange til træning og i kamp, vurderer han.

/ritzau/