Khalid Boulahrouz er kommet til: Brøndby har fået ny chef

Skrevet af admin

04/11/2013

Dagens topnyheder

Der var en ny forsvarschef på banen hos Brøndby, da bundholdet for en uge siden spillede 0-0 ude mod OB i Superligaen.

Khalid Boulahrouz kaldte på bolden og dirigerede med holdkammeraterne. Organiserede. Talte højt. Råbte, når situationen krævede det. Og kom med råd, når der var ophold i spillet.

Tilstedeværelsen af Boulahrouz har samtidig betydet, at Brøndby-forsvareren Michael Almebäck er rykket ud som højre back i den bageste kæde, og det affinder svenskeren sig med.

- Boulahrouz har stor erfaring og en flot karriere. Det er helt naturligt, at han tager ansvaret og leder og fordeler. Det er perfekt, siger Almebäck til klubbens hjemmeside.

- Der er jo ingen tvivl om, at Boulahrouz er en forstærkning. Det betyder også, at intensiteten til træning er steget, og at konkurrencen om en plads på banen er skærpet. Sådan skal det være, siger han.

I aften møder Brøndby på udebane FC Vestsjælland, og Michael Almebäck håber, at der denne gang kommer tre point på kontoen.

- Vi har i to kampe spillet til nul. Det skulle måske have kastet mere end to point af sig, men det skal vi ikke tænke på længere.

- Hvis vi spiller med samme koncentration som mod OB, har vi gode chancer for at vinde mod FC Vestsjælland, lyder det fra Almebäck.

Kampen mellem Brøndby og FC Vestsjælland begynder klokken 19 på Slagelse Stadion.

/ritzau/