Kiel-stjerne vil sælges grundet økonomiske problemer

Siden 2007 har tjekken Filip Jicha, der regnes for at være en af verdens bedste håndboldspillere, tørnet ud for de mangedobbelte tyske mestre THW Kiel, men står det til spilleren selv, er det meget snart slut.

Ikke fordi han ønsker det, men fordi han er tvunget til det grundet en skrantende privatøkonomi.

- Jeg kan sige, at jeg har bedt klubben om at sælge mig til FC Barcelona. Jeg ønskede at slutte min karriere her, men nu må jeg bede THW Kiel om at sælge mig straks for at hjælpe mig, siger en ærlig Filip Jicha ifølge den tyske tv-station Sport1.

- Jeg er fanget i en dyb fælde.

Det er angiveligt fejlslagne investeringer i ejendomme som ung spiller, der har bragt Jicha i økonomisk uføre, men han tror på, at en forbedret og langvarig kontrakt i Barcelona kan redde ham og familien.

- En kontrakt indtil 2019 i FC Barcelona vil give mig den nødvendige sikkerhed, ikke mindst fordi lønnen i Spanien også bliver udbetalt i tilfælde af sygdom, lyder det fra Filip Jicha.

Barcelona er på udkig efter en afløser for Nikola Karabatic, der er skiftet til PSG Handball i hjemlandet Frankrig, og spanierne skulle været meget interesseret i at hente Jicha ind.

Ifølge Sport1 har Jichas fejlslagne investeringer kostet ham omkring 40 procent af den løn, han har tjent gennem otte sæsoner i Kiel.

/ritzau/

Dagens Gossip