Kim Kardashian forkæler gemalens fans

Realitystjernen Kim Kardashian viste sig fra sin gavmilde side, da hun i sidste uge gav en 19-årig pige en spontan VIP-oplevelse til Kanye Wests koncert i New Orleans.

Kardashian henvendte sig ifølge Female First til en fan med brugernavnet @MyleezaKardash på Twitter, og inviterede den unge pige og hendes veninde med op at se koncerten sammen med hende selv, Beyonces søster, Solange, og hendes søn Juelz.

33-årige Kim Kardashian gjorde endda en aktiv indsats for at få fat i den unge teenager Myleeza.

Hun sendte nemlig fluks sine sikkerhedsfolk ud for at finde pigen, efter at teenageren havde tweetet, at hun forgæves ledte efter Kim til Kanye Wests koncert.

Ikke overraskende kunne den unge teenager nærmest ikke få armene ned efter den store oplevelse. Og knap havde begejstringen lagt sig, før hun farede til tasterne på Twitter.

- Kims sikkerhedsfolk kom for at hente mig og min veninde Sara, og da vi kom til VIP-området, stod Kim med det samme klar og vinkede til os og sagde "Hey Myleeza! Tak fordi du kom!"

Efter de havde danset og skrålet til koncerten, tog Kardashian de to piger med ind i backstageområdet, hvor de mødte hendes forlovede.

Og Kanye West viste sig lige så imødekommende som Kardashian.

- Han var så dejlig! Jeg sagde "Åh, Gud! Vi får taget et billede med universets største par", skriver teenageren på Twitter.

Teenageren Myleeza har efterfølgende erklæret, at aftenen var "det bedste øjeblik" i hele hendes 19-årige liv. 

Og tilsyneladende har aftenen også indfældet sig som en af livets bedre hos Kardashian.

- Jeg havde det så sjovt, og jeg er så glad for, at du havde det samme!, skrev Kardashian efterfølgende til den heldige fan på Twitter.

Newspaq

Dagens Gossip