Københavns Politi efterlyser vidner i forbindelse med to drabsforsøg mod fængselsbetjente

Efter to drabsforsøg begået mod fængselsbetjente henholdsvis den 18. juni 2015 og den 22. marts 2016, beder politiet nu offentligheden om hjælp.

Politikommissær Bjarke Dalsgaard Madsen fra Københavns Politi oplyser til Dagens.dk, at der er visse ting, som peger i retningen af, at overfaldende kan kædes sammen.

- Der er for det første en sammenhæng mellem fremgangsmåden ved begge overfald. Gerningsmændene vælger begge gange af følge efter offeret fra vedkommendes arbejdsplads og hjem til bopælen, siger Bjarke Dalsgaard Madsen til Dagens.dk.

Ydermere er der et klart sammentræf i forhold til signalement fra begge gerningssteder, og politikommissæren oplyser også, at man leder efter gerningsmændene i bandemiljøet

Ved drabsforsøget den 18. juni 2015 ved politiet, at gerningsmændene har befundet sig på Vigerslev Allé 1D ca. kl. 19:06 og på Enghavevej 172 ca. kl. 19:09-19:12. To-tre gerningsmænd overfaldt fængselsbetjenten, der netop havde fået fri fra arbejde.

Overfaldet skete på Enghavevej ud for nr. 172. Der blev benyttet både slagvåben og kniv, og overfaldet var af så grov karakter, at fængselsbetjenten var i livsfare.

Skaderne omfattede blandt andet store flænger i baghovedet samt stiksår i lår og balle.

I denne sag søger politiet vidner, der har set overfaldet eller evt. mistænkelige hændelser, der involverer en mørk Peugeot 206 umiddelbart før og efter overfaldet.

Læs også:Psykisk syge efterlades alene på bosted: Personalet tør ikke være der efter klokken 15.00

Ligeledes søger politiet vidner, der har set en fedladen mand med markante og store udstikkende ører, sort slikhår og mellem 150-160 cm. Meget små fødder/sko.

Den 22. marts 2016 ca. kl. 19: 10 blev endnu en fængselsbetjent overfaldet, da han fik fri fra arbejde.

To gerningsmænd opsøgte ham nær bopælen og stak ham 10-12 gange i bryst – og maveregionen.

Forinden spurgte de fængselsbetjenten, hvad han arbejdede med. Fordi fængselsbetjenten værgede for sig og var iført en tyk jakke, gik kun 3-4 stik ind i huden. Overfaldet var dog af en sådan grovhed,  at politiet også her mener, at der er tale om et drabsforsøg.

Efterforskningen har vist, at gerningsmændene benyttede et køretøj med registreringsnummer AV36002. En Renault Grand Scenic i brun metal.

I forbindelse med dette drabsforsøg søger politiet vidner, der har set AV36002 før og efter overfaldet.

Alle vidner bedes rette henvendelse på telefon 114.

Politiet efterlyser blandt andet denne bil. Foto: Københavns Politi.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip