Kronhjort løb ind i butik fyldt med kunder i Hjørring

Butikspersonale og kunder fik sig lørdag formiddag en voldsom og noget usædvanlig oplevelse, da en kronhjort pludselig kom løbende ind gennem hoveddøren hos T. Hansen på Frederikshavnsvej i Hjørring.

Det skriver nordjyske.dk.

- Det var helt vildt. Jeg stod ved disken og var ved at ekspedere en kunde, og pludselig kom kronhjorten løbende ind gennem butikken, så kunderne sprang til side for dyret. Jeg troede først, det var en hest, men fik så set geviret.

- Og lige i hælene på dyret kom der en jæger løbende. Han havde set dyret ude på Frederikshavnsvej og var fulgt efter det ind i butikken. Han sagde, at det var en kronhjort, forklarer souschef Martin Pedersen, T. Hansen i Hjørring til nordjyske.dk.

Kronhjorten var øjensynlig løbet over Frederikshavnsvej og blevet så forskrækket, at den i sin forvirring løb ind i butikken, hvor det 80 kilo tunge dyr forståeligt nok skabte panik blandt kunder og ansatte.

Efter en halv times tid - og med hjælp til afspærring fra politiet - lykkedes det at få kronhjorten ud gennem en bagindgang. Herfra løb den over mod et skovområde

/ritzau/

Dagens Gossip