Kvinde advarer: Dette ukendte symptom afslørede brystkræft hos mig

En amerikansk kvinde fortæller åbent om den aparte opdagelse, der førte til, at hun blev diagnosticeret med kræft.

- Tag venligst et godt kig på dette billede. Disse tre meget diskrete fordybninger er et tegn på brystkræft. Sådan her ser min brystkræft ud.

Sådan begynder Kylie Armstrong fra Californien et populært opslag på Facebook.

Hun får stor opmærksom for sin alvorlige opdatering på det sociale medie, fordi hun advarer kvinder om at være opmærksomme på, at symptomerne på brystkræft ikke altid er tydelige eller mærkbare.

- Jeg mærkede ingen knude. Lægen mærkede ingen knude. Men hun lyttede til mig, da jeg sagde til hende, at mit bryst så anderledes ud end normalt, og da jeg løftede armen fik jeg øje på de næsten utydelige fordybninger på undersiden af mit bryst.

Et mammogram afslørede efterfølgende, at hun ganske rigtigt var ramt af brystkræft, og hun håber nu på at hjælpe andre kvinder med at opdage kræften i tide ved at sprede budskabet.

- Gå direkte til din læge, hvis du bemærker nogen som helst forandringer ved dit bryst. Det kan redde dit liv. Del venligst for at sprede bevågenhed, slutter hun.

Du kan læse opslaget i sin helhed herunder.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Please take a good look at this photo. These 3 very, very subtle DIMPLES on the bottom of this breast are a sign of...

Opslået af Kylie Armstrong på 29. februar 2016

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip