Kvinde anholdt ved John Cusacks hjem

Politiet i Los Angeles har anholdt en midaldrende kvinde for indbrudsforsøg hjemme hos John Cusack og hun sidder nu bag tremmer uden at have fået noget ud af sine krumspring.

Kvinden måtte oven i købet opgive sit forehavende under ret så pinlige omstændigheder. Hun var for stor til at komme igennem det vindue, hun havde udset sig i skuespillerens villa.

Den 45-årige Elizabeth Pahlke tog flugten, men Cusacks sikkerhedsfolk opdagede hende. De fik fat i den ubudne gæst, da hun var var ved at klatre over hegnet for at slippe væk og tilbageholdt kvinden indtil ordensmagten nåede frem til adressen i velhaverforstaden Malibu.

Hun er nu varetægtsfængslet for stalking og forsøg på indbrud, men kan løslades mod en kaution på 150.000 dollars, næsten 850.000 kroner.

Ifølge hjemmesiden TMZ fik Cusacks ubudne gæst i det hele taget intet ud af de anstrengelser, hun nu er fængslet for. »High Fidelity«-stjernen var nemlig ikke hjemme, da hun forsøgte at mase sig ind til ham.

Det forlyder, at Pahlke flere gange tidligere har forsøgt at komme i kontakt med Cusack. Siden 2010 har hun sneet ham til med emails og så sent som den 29. august stod hun uden for hans hjem med et brev i hånden. Skuespilleren søgte og fik omgående et midlertidigt tilhold, der skulle holde hende væk, men tydeligvis uden den store succes.

Dagens Gossip