Kvinde prøvede at sælge sin baby i lufthavn

Overvågningsvideo frigivet af de tyrkiske myndigheder viser den 22-årige Dinara A, ankomme i taxi til Sabiha Gokcen-lufthavnen i Istanbul sammen med sin mor og det lille barn i en lift.

Den unge kvinde taler i mobiltelefon, og herefter ser man et par bevæge sig gennem lufthaven for at mødes med den unge mor.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Politiet mener, at den 22-årige havde aftalt at overlade sit barn til det tysk-tyrkiske par. Det skulle ske på lufthavnens toilet, hvor hun ville modtage 1000 tyrkiske lira svarende til cirka 2700 kroner. Det skriver Sky News.

På billederne ser man, hvordan de to kvinder forsvinder ind på samme toilet. Da de dukker op et øjeblik senere, er det den tysk-tyrkiske kvinde, som går af sted med barnet i liften, mens moren forsvinder ud af lufthavnen.

Den tysk-tyrkiske kvinde fik dog tilsyneladende kolde fødder, da det gik op for hende, at hun ikke kunne få babyen gennem paskontrollen. Hun vente derfor tilbage til toilettet med barnet. Senere hævdede hun over for politiet, at hun havde fundet spædbarnet der.

LÆS OGSÅ: Schæferhund redder forladt baby

Det mislykkedes forsøg på salg af spædbarnet skete den 14. september. Dinara A, hendes mor og babyen blev efterfølgende deporteret fra Tyrkiet.

Se overvågningsvideoen fra lufthavnen herunder: 

Dagens Gossip