Gris bed penis af landmand - nu er han død

Foto: Arkiv

En slåskamp i fuldskab med en gris førte til tab af både lemmer og lem for en mexicansk landmand. Manden døde senere som følge af skaderne.

Den 60-årige Miguel Anaya Pablo kom angiveligt fuld hjem efter en festlig aften i hans hjemby San Lucas Ojitland i den sydvestlige del af Mexico og gik i gang med at provokere en af hans grise. Det skulle han ikke have gjort.

Det skriver El Popular.

Ifølge det lokale medie blev grisen hidsig og hoppede på den berusede landmand, så han røg i jorden. Så bed grisen tre af mandens fingre af, og som om det ikke var rigeligt, tog grisen også hans penis i en mundfuld. 

Landmanden blev ført på et lokalt hospital i nærheden og behandlet for de voldsomme bid. Men på trods af behandlingen var lægerne ikke i stand til at tæmme bakterie-infektionerne fra grisens bid.

Læs også

Her går grise til svømning: Landmand har bygget grise-pool med 3-meter vippe

Miguel Anaya Pablo døde efterfølgende. Nu skal de nærmere omstændigheder for årsagerne til hans dødsfald undersøges. Indtil videre er der ikke kommet detaljer frem om den afdødes familie. En tragisk måde at lade livet på, må man sige.

For flere lignende historier følg Dagens Dyr ved at trykke på 'Synes godt om' herunder.

 

 

 

Dagens Gossip