Her går grise til svømning: Landmand har bygget grise-pool med 3-meter vippe

Emil Ryttergaard

399 uger siden

|

16/11/2016
Viralt
Foto: Privat foto
Foto: Privat foto
Svineopdrætteren hævder, at de atletiske grise får det bedre og kan sælges for det tredobbelte.

Dagens topnyheder

Dyrevilkår er en evig diskussion i disse dage, hvor særligt grises vilkår herhjemme diskuteres i flæng. 

Enten har grisene for lidt plads i stalden, hvor de bider hinanden og får sår eller også er de svinedyre luksusgrise ude og stikke trynen i mudderet, så ingen har råd til den gode gris. 

Det kræver derfor lidt kreativitet, at skabe glæde i svinebesætningen, og der kunne danske landmand måske lære lidt af Huang Deming, der dagligt motionerer sine grise, skriver Daily Mail

Foto: Privat foto

Motionerer grise for at få bedre smag
Huang motionerer dagligt grisene fordi, at de atletiske grise, der er sunde og glade kan sælges for tre gange så meget, da smagen skulle være meget bedre, hævder farmeren. 

Derfor tager han hver dag sin besætning med over til en lille dam, hvor et improviseret udspringstårn i tre meters højde venter. Derudover får han også grisene til at svømme runder i dammen i et sandt regi af vand-aerobics for de firbenede venner. 

Huang har trænet grisene de sidste 4 år, og opdrætteren hævder, at det giver grisene mere appetit, så de spiser mere og vokser bedre. Derudover skulle det også booste grisenes immunsystem, så de skal have mindre medicin. 

Så næste gang du kører forbi din lokale griseopdrætter, så skal du ikke undre dig, hvis han er på vej en tur i svømmehallen med alle trynerne.