Her går grise til svømning: Landmand har bygget grise-pool med 3-meter vippe

Foto: Privat foto

Svineopdrætteren hævder, at de atletiske grise får det bedre og kan sælges for det tredobbelte.

Dyrevilkår er en evig diskussion i disse dage, hvor særligt grises vilkår herhjemme diskuteres i flæng. 

Enten har grisene for lidt plads i stalden, hvor de bider hinanden og får sår eller også er de svinedyre luksusgrise ude og stikke trynen i mudderet, så ingen har råd til den gode gris. 

Læs også

Lille gris er født med en snabel og store ører som en elefant

Det kræver derfor lidt kreativitet, at skabe glæde i svinebesætningen, og der kunne danske landmand måske lære lidt af Huang Deming, der dagligt motionerer sine grise, skriver Daily Mail

Foto: Privat foto

Motionerer grise for at få bedre smag
Huang motionerer dagligt grisene fordi, at de atletiske grise, der er sunde og glade kan sælges for tre gange så meget, da smagen skulle være meget bedre, hævder farmeren. 

Derfor tager han hver dag sin besætning med over til en lille dam, hvor et improviseret udspringstårn i tre meters højde venter. Derudover får han også grisene til at svømme runder i dammen i et sandt regi af vand-aerobics for de firbenede venner. 

Læs også

Mor hopper i døden fra højhus med 8-årig søn: Blev kaldt gris af sin mand efter næseoperation

Huang har trænet grisene de sidste 4 år, og opdrætteren hævder, at det giver grisene mere appetit, så de spiser mere og vokser bedre. Derudover skulle det også booste grisenes immunsystem, så de skal have mindre medicin. 

Så næste gang du kører forbi din lokale griseopdrætter, så skal du ikke undre dig, hvis han er på vej en tur i svømmehallen med alle trynerne. 

 

  

 

Dagens Gossip