Landsholdets altmuligmand følger Olsens ordrer

Den danske fodboldspiller Daniel Wass har endnu ikke etableret sig som fast inventar på det danske landshold, hvor han har fået 13 kampe på flere forskellige positioner fordelt over fire et halvt år.

Celta Vigo-danskeren dækker mange positioner på banen, og han er klar til at træde ind, hvor end landstræner Morten Olsen har brug for ham.

- Nu har jeg fundet min position nede i Spanien, og det er planen i Celta Vigo, at jeg kun skal spille én position. Det er på den centrale midtbane.

- Med landsholdet kan jeg spille på flere positioner, det kan både være en fordel og en ulempe, siger Daniel Wass.

I landsholdsregi er han udtaget som et alternativ på højre back, en position som han spillede på, da han slog igennem i Brøndby.

I franske Evian, som Wass forlod denne sommer, spillede han mest på højrekanten, men i Celta Vigo har han bortset fra ti minutter i en enkelt kamp gjort sig centralt på banen.

Det er dog et helt fjerde sted, han forventes at være i spil til fredagens EM-kvalifikationskamp mod Albanien. Kampen om venstre back er åben, efter både Simon Poulsen og Nicolai Boilesen har meldt afbud med skader.

- Jeg er blevet testet på venstre back, men vi har også Riza Durmisi med, som er venstreback, og vi har Thomas Delaney, som har spillet pladsen før. Så vi er mange om buddet, siger landsholdets schweizerkniv.

Efter en god begyndelse i Celta Vigo garanterer Wass, at formen og niveauet er klar til den vigtige landskamp.

- Det er en anderledes spillestil end i Frankrig, men det passer mig godt, og jeg har fået en god start. Der er stadig meget at lære, men det går bedre og bedre, og jeg er helt klar, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip