Landstræner efter VM-nederlag: Pigerne kan være stolte

Den danske damedouble Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabte søndag VM-finalen i damedouble til kineserne Tian Qing og Zhao Yunlei.

Kineserne tog guldet med cifrene 23-25, 21-8 og 21-15, men landstræner Lars Uhre var fint tilfreds med danskernes indsats i finalen.

- Jeg synes, at pigerne kørte på og gjorde, hvad de kunne. Det kan de være stolte af. De leverede en flot præstation, men kvaliteten var ikke helt til at være med kineserne i dag.

- Men de skal være stolte over sølv og også over præstationen i finalen. De havde nok også solgt den for sølv hjemmefra, siger Lars Uhre til TV2 Sport.

Danskerne var ovenpå i første sæt og så ud til at køre det sikkert i hus foran 20-15 og med fem sætbolde.

Men kineserne kom tilbage, og selv om danskerne endte med at vinde sættet, så var den dramatiske afslutning i høj grad med til at få kineserne op i gear.

Et gear, danskerne ikke kunne følge i andet og tredje sæt.

- Mange af de ting, vi havde snakket om, lykkedes. Men vi fik ikke lukket første sæt så hurtigt, som vi havde ønsket.

- Vi blev trykket i begyndelsen af andet sæt, og vi brændte for store chancer i begyndelsen af tredje sæt. Pigerne blev lidt for ivrige, og selv om der var optræk til, at vi kunne få fat igen, så brændte vi igen lidt for store chancer, siger Lars Uhre til tv-stationen.

Danmark fik to VM-medaljer med hjem fra Indonesien. Ud over sølvmedaljen i damedouble vandt Jan Ø. Jørgensen bronze i herresingle.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip