Laudrup holder indhold af DBU-møde for sig selv

Michael Laudrup ønsker ikke at referere fra et fortroligt møde, han har holdt med Dansk Boldspil-Union, DBU.

Derfor vil den tidligere danske storspiller heller ikke ytre sig om, hvorvidt han fik tilbudt jobbet som landstræner for Danmark eller ej.

- Jeg har ikke rigtigt nogen kommentar til denne udmelding, da det ville kræve, at jeg fortalte om, hvad der blev sagt på det private møde, jeg havde på DBU med Claus Bretton-Meyer, Peter Rudbæk og Kim Hallberg i sommer, skriver Michael Laudrup i en mail til Ritzau.

For tre uger siden forklarede Michael Laudrup, at han blev tilbudt og takkede nej til jobbet som dansk landstræner.

Torsdag blev Åge Hareide præsenteret som dansk landstræner og ved offentliggørelsen af, at den 62-årige nordmand skal stå i spidsen for dansk fodbolds flagskib, fastslog DBU-direktør Claus Bretton-Meyer, at nordmanden var DBU's førstevalg.

- Michael Laudrup var ikke kandidat, så vores førstevalg var Åge, lød det tidligere torsdag fra Bretton-Meyer.

- Jeg bad kun Michael om at overveje, om han var interesseret.

- Vi har lavet en sondering med Michael, men vi har aldrig været i forhandlinger om en kontrakt, sagde DBU-direktøren.

DBU har givet Åge Hareide en kontrakt, der strækker sig over to år gældende fra den 1. marts 2016, og der er indføjet en option på to år mere i kontrakten.

Åge Hareides første opgave bliver kort efter hans tiltræden, når Danmark til marts skal spille en venskabskamp mod en endnu ukendt modstander, og Michael Laudrup ønsker Hareide alt det bedste.

Samtidig deler Laudrup lidt ud af sine minder fra deres møde på grønsværen i 1985.

- Jo, jeg mødte ham i VM-kvalifikationen i Oslo i 1985, som endte 5-1 efter 0-1 ved pausen, men Åges minder fra den kamp er vist ikke så gode som mine.

- Jeg vil ønske Åge held og lykke, skriver Michael Laudrup.

/ritzau/

Dagens Gossip