Lille pige skulle flyve alene med SAS - kabinepersonale lod hende være stewardesse

Per Øyvind Hervik Thorsheim har delt et opslag om en oplevelse ombord på et SAS-fly, som i skrivende stund har fået mere end 15.000 likes på Facebook.

Mandag rejste han fra Oslo til Evenes i det nordlige Norge, og undervejs blev han så rørt af den opmærksomhed, som kabinepersonalet gav en lille pige på flyet, at han besluttede sig for at skrive om hændelsen og rose SAS.

Ifølge Per Øyvind Hervik Thorsheim så pigen trist ud, fordi hun var uden sin familie på rejsen, og personalet spurgte hende derfor, om hun havde lyst til at hjælpe dem.

Hun fik SAS-forklæde på og tørklæde om halsen - og lyste straks op. 

Stewardesserne lod hende trave op og ned ad mellemgangen med en vogn og indsamle brugte kopper og krus. Pludselig var flyveturen ikke så hård at komme igennem alligevel.

- Jeg har mange gange i barndommen rejst med et 'rejser alene'-skilt om halsen, så jeg ved godt, hvor meget det betyder, når nogen faktisk viser lidt omsorg på rejsen, skriver Per Øyvind Hervik Thorsheim i det populære opslag på Facebook og retter en stor tak til personalet på flyet.

Den massive opmærksomhed, som opslaget har fået, har siden overrasket Thorsheim:

- De små ting i hverdagen kan åbenbart nå langt, skriver han på sin side på Facebook.

Du kan læse opslaget i sin helhed herunder.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Jeg vil gjerne rette en stor takk til kabinpersonalet ombord på SK4094 fra Oslo til Evenes i dag, mandag 12....

Posted by Per Øyvind Hervik Thorsheim on 12. oktober 2015

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip