Lucas Bjerregaard kigger langt efter sydkoreansk komet

Skrevet af admin

20/02/2016

Dagens topnyheder

Stabilt spil og tre fornuftige runder på Royal Selangor-banen i Kuala Lumpur er ikke helt nok til en plads i den absolutte top for golfspilleren Lucas Bjerregaard i European Tour-turneringen Maybank Championship.

Danskeren leverede en tredje runde i 70 slag, hvilket er et slag under par, og det resulterer i et fald på tre pladser til en foreløbig 15.-plads inden sidste runde, som spilles søndag.

Bjerregaard fik ellers en flot start på runden med en eagle på tredje hul, men leverede derefter bogeys på hul 9 og 11, inden en birdie på 13. hul trods alt sørgede for en score under par.

Der er dog langt op til toppen for Bjerregaard, der samlet er noteret for seks slag under par.

Den sydkoreanske komet Soomin Lee har lagt sig alene i spidsen for turneringen efter en imponerende tredje runde i syv slag under par. Med samlet 15 under par er Lee ni slag bedre end Bjerregaard og tre bedre end nærmeste konkurrent.

Dermed fortsætter opturen for den 22-årige sydkoreaner, der så sent som i maj sidste år var helt nede nummer 1529 i verden, men som siden er rykket mere end 1300 pladser frem på ranglisten.

Verdensranglistens bedste danske spiller er Søren Kjeldsen, og nordjyden er anden og sidste dansker i finalespillet i den malaysiske hovedstad.

Med en placering som nummer 59 har han dog udspillet sin rolle i kampen om topplaceringer.

/ritzau/